Ga naar de inhoud

Bent u uw wachtwoord vergeten en wilt u deze resetten? Dit kunt u doen via de knop 'Inloggen' in het venster dat opent op de link 'Wachtwoord vergeten?' Te doen.

Voer het e-mailadres in waarmee u het ledenaccount heeft aangemaakt. U ontvangt dan een aparte e-mail van ons met een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Als u bent ingelogd, kunt u uw account in uw profiel verwijderen. Ga naar 'Profiel bewerken'. Onderaan de pagina vind je 'Profiel verwijderen'.

Als u uw wachtwoord bent vergeten en het niet kunt herstellen, gebruik dan de volgende knop als alternatief en voer uw e-mailadres in het volgende formulier in. U ontvangt kort daarna een bevestigingsmail.

Gebruik de onderstaande knop en vul het volgende formulier in met uw gebruikersgegevens om het herstelproces te starten. Zodra het herstel is voltooid, ontvangt u een bevestigingsmail op het door u gebruikte e-mailadres.

U kunt uw gegevens wijzigen onder Profiel bewerken. Na uw wijzigingen kunt u hieronder op 'Wijzigingen opslaan' klikken.

Uw verwijderde gegevens worden gedurende 14 dagen na bevestiging van verwijdering bewaard in de back-up, in overeenstemming met de AVG. Uw verwijderde account kan binnen deze 14 dagen worden hersteld. Daarna worden alle gegevens volledig verwijderd.

Als de link in een e-mail niet actief is, kopieer deze dan en plak deze in een browservenster. De activering wordt dus gestart.