Przejdź do zawartości

Zapomniałeś swojego hasła i chcesz je zresetować? Możesz to zrobić klikając na przycisk "Login" w oknie otwarcia na link "Zapomniałeś hasła?

Podaj adres e-mail, za pomocą którego zarejestrowałeś swoje konto użytkownika. Następnie otrzymasz od nas oddzielny e-mail z linkiem do zresetowania hasła.

Możesz usunąć swoje konto w swoim profilu, gdy jesteś zalogowany. Przejdź do "Edytuj profil". Na dole strony znajduje się 'Usuń profil'.

Jeśli zapomniałeś swojego hasła i nie możesz go odzyskać, użyj poniższego przycisku alternatywnie i wpisz swój adres e-mail w poniższym formularzu. Wkrótce po tym otrzymasz wiadomość e-mail z potwierdzeniem.

Proszę użyć poniższego przycisku i wypełnić poniższy formularz z danymi użytkownika, aby rozpocząć proces odzyskiwania. Jak tylko odzyskiwanie zostanie zakończone, otrzymasz wiadomość e-mail z potwierdzeniem na adres e-mail, którego użyłeś.

W zakładce Edit Profile możesz zmienić swoje dane. Po wprowadzeniu zmian możesz kliknąć na "Zapisz zmiany" poniżej.

Usunięte dane będą przechowywane w kopii zapasowej przez 14 dni po potwierdzeniu ich usunięcia zgodnie z GDPR. W ciągu tych 14 dni można przywrócić usunięte konto. Następnie wszystkie dane są całkowicie usuwane.

Jeśli link w e-mailu nie jest aktywny, skopiuj go, a następnie wklej do okna przeglądarki. To rozpoczyna aktywację.